torstai 17. toukokuuta 2012

Toukokuu kuvina"On ilmoja pidellyt." Näin taisivat tuumia nuo kuvan tyypit viime viikonloppuna, kun seiskoskelivat lähipellolla sadetta pitämässä. Ilmeisesti satoi niin paljon, ettei voinut liikkua, eikä edes kommunikoida kaverin kanssa.


Ilmoja on pidellyt minullakin, sadetta ja onneksi hyvääkin säätä. Olen ollut puutarhahommissakin ja vähän sisustanutkin, vaikkei sitä tästä blogista huomaa. Pääosin olen ollut kuitenkin töissä, joten en ole jaksanut bloggailla, valitan. Päätin nytkin hieman oikaista ja koostaa viimeisten parin viikon puutarhakuvista kaksi Flickr-showta. Kas tässä. Ja jos eivät näy jonkun selaimessa, niin slide showt löytyvät täältä. Tulppaanit ovat auenneet ihan parin päivän sisällä, jättilaukat pullistelevat nuppujaan ja ojassa kukkii rentukka. Olisipa aina toukokuun loppu, vuoden ehkä ihanin ajankohta!
Puutarhassa olen jatkanut lähinnä viime kesänä tehdyn istutusalueen perustamista. Haluaisin näyttää kuvia, mutta en näytä tämän enempää, ennen kuin kesäolohuone on valmis.:)8 kommenttia:

 1. OOh, aah, iih, ooh, ihanaa, aaah...
  Huutoa tuottavia kuvia, teillä selvästi on kesä pidemmällä kuin meillä. Tulppaanit ovat vielä tiukasti nupuissa ja mun peikonpähkinällä on vasta aavistus lehtien alkuja, kun sulla jo kunnon kokoiset.
  Voi miksi olen niin kärsimätön, etten jaksa noita slideshowta opetella tekeen! Ne on kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh aah iih, Pirkko onneksi kesä tulee varmasti teillekin! :) Meidänkin pohjoisen puolen kasvit ovat vielä enemmän alkuvaiheessa kuin nämä etelän puolen.

   Huomasin eilen, että Flickr oli muuttunut ja shown tekeminen oli nopeampaa ja helpompaa kuin ennen. Kokeile ihmeessä! :) Mä olin eilen kärsimätön enkä jaksanut käsitellä + ladata kuvia, joten vein ne vain sellaisenaan Flickriin.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen blogi! Palaan tutustumaan lisää paremmalla ajalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saraheinä! Ja tulen vastavieraillulle. :)

   Poista
 3. En ymmärrä miksi en näe mitään kuvia :( Näyttää vaan pelkkää mustaa laatikkoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, se johtuu mitä ilmeisemmin selaimesta tai sen asetuksista, kun muilla näkyy... Valitettavasti en osaa neuvoa tarkemmin, muuta kuin että katso tuolta laittamani linkin kautta.

   Poista
 4. On tämä mahtava vuodenaika, kun tuntuu, että joka päivä jotain uutta pihalla tapahtuu. Ja aurinkoiset päivät, niissä on taikaa sekä kasveille että ihmisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna, tuntuu että ihan tunneittain tapahtuu uutta pihamaalla! Pitäisi saada olla vain kasveja tuijottamassa ympärivuorokautisesti. :D Onneksi minkään kukinta ei ole vielä mennyt kokonaan ohi, vaikka esim. kevätkaihonkukka oli yhtäkkiä onnistunut saamaan itsensä parissa päivässä hennosta maasta kurkistavasta alusta tilaan, jossa osa kukista oli jo kuihtunut. Hui mikä vauhti luonnolla on!

   Poista