lauantai 23. kesäkuuta 2012

Neiti kesäheinä ystävineen


Hyvää juhannuksen jatkoa! Onko mitään pellonpiennarta kesäisempää? Eilen näitä kuvia nappaillessa tuntui, että nyt kesä vihdoin alkoi (vaikka tänään taas sataa ja lomaan on vielä pari viikkoa).Omalla pihallakin tapahtui tänään pitkästä aikaa jotain uutta: siitä juttua lähiaikoina. Minulta hajosi vähän aikaa sitten koneen kovalevy ja kadotin samalla liudan kuvia - tiedän, varmuuskopioitakin voisi ottaa - mutta nyt osa kuvista on saatu pelastettua ja osan olen ehtinyt kuvata uusiksikin. 

7 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. Tuo koneen hajoaminen on kyllä niin syvältä, mähän menetin kaiken tuossa keväällä. Nyt on varmuuskopioitakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, niinpä. Olin minäkin monet kerrat kuullut, että kone voi hajota ihan yhtäkkiä, vaan olinkos varautunut? En. Muut kuvat eivät niin harmita, mutta viime syksyn reissukuvat kyllä. Niitä kuvia ei ole edes blogissa tms. Toivottavasti pääsen vielä joskus uudestaan Kökarille ja Ahvenanmaalle! Kökarilta on onneksi video, jossa ajellaan halki saaren moottoripyörällä, se vähän lohduttaa.

   En tiedä, tekeekö Blogger jotain kuville. Musta nuo piennarkuvat olivat paljon tarkemman näköisiä kun katselin niitä koneella, mutta saa kai niistä Bloggerissakin sentään vielä selvän...

   Poista
  2. No musta piennarkuvat ovat kyllä tosi hyviä.
   Onneksi sulle jäi se videomuisto Kökarista. Voih, sinne saarelle tosiaan minäkin tahtoisin.

   Poista
 2. Kesäfiilikset oikein valuivat kuvistasi myös tähän pihapiiriin. Luonto on nyt parhaimmillaan ja nautitaan kaikesta kauneudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nettimartta! Luonto on tosiaan ihanimmillaan. Eilen kuvia ottaessani tuntui, että kukkiva pellonpiennar ja lämmin kesähetki on parasta maailmassa, mutta kyllä sateinen luontokin oli ihan vihreä ja tuoksuva, kun kävimme äsken saunasta vilvoittelemassa... Kesä! Pitää ikuistaa nämä hetket kaikin tavoin sekä mieleen että kameraan. :)

   Poista
 3. Voi ei... toisaalta, uudet kuvat ovat ehkä parempia kuin edelliset, ainakin omasta mielestäni, kun koko ajan kehittyy kuvaajana.
  Ihanat, tuoksuvat matarat taas tulossa teillä kukkaan. Hitsi, mun keto on vieläkin niittämättä ja kohta keltamatarat aloittaa, silloin ei raaski, mutta pitäisi se kumminkin niittää! Äh. Miksei ihminen voi kesällä jakautua useaksi persoonaksi tekemään eri tehtäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, joo, ei muuten kauheasti haittaakaan, kun kaikki kissakuvat ovat blogissa (joskin blogikokoisinakin sitten) ja melkein kaikesta saa uusia kuvia - paitsi reissusta. Pitää mennä uudelleen reissuun.;)

   Poista