keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Iltahämärissä


Kiitos Autuas olo -blogin Cherin yökuvien, minäkin toteutin eilen vihdoin suunnitelmani läheisen autiotontin kuvaamisesta iltahämärissä. Oikaisin jokin aika sitten aamulenkillä tontin poikki ja huomasin, että siellä kaiken keskellä kukkii salaa vaikka mitä!


Tiedän, yksityisalue - mutta kai jokamiehenoikeudella saa sentään tallustaa, kuvata ja haaveilla?

5 kommenttia:

 1. Upea kuvasaalis! Kiva jos sait inspiraatiota, minun yöni oli niin pimeä, näissä sinun kuvissasi on oikea kesäyö.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja myös kuvauskohteita. Oikein semmoinen kesäfiilis huokuu, tykkään kun on joukossa noita jo parhaat päivät nähneitä kukkia koska sellaistahan se oikeesti on.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti saa tallustaa, kuvata ja haaveilla! Et mennyt kenenkään pihapiiriin häiritsemään vaan tallensit tunnelmia, sehän on tärkeää kulttuurityötä ;-)

  VastaaPoista
 4. Cheri, haluaisin vielä saada sellaisia yökuviakin!:)

  Pirkko, musta parhaat päivänsä nähneet kukat ovat usein ainakin kuvissa kiinnostavampia kuin mallikelpoiset. Olen ehkä vähän outo? Mutta jotain kuvauksellista noissa sinne tänne repsottavissa kukissa vaan on.

  Saila, en mennytkään - ja olen mennyt tuonne usein aiemminkin. Mikäli lähellä olisi enemmän autiotontteja, menisin niille kaikille. ;D Ja oikeasti ajattelen, että on ainakin minulle itselleni arvokasta tallentaa näitä maisemia ennen kuin aivan muuttuvat.

  Toivottavasti muuten iltakuvat näyttivät suht hämyisiltä koneillanne. Mulla töissä ne näyttivät ihan liian värikkäiltä ja kauheilta, mutta jo työkaverin kone toisti värit suunnilleen samoin kuin kotikoneeni.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia ja hämyinen kesäyön tunnelma.

  VastaaPoista