sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ruotsinpyhtäällä


Oli kesä, oli mopo. Meidän mopolla on taipumus suunnata etupyöränsä kohti länttä, mutta eilen päätettiin kokeilla uutta reittiä. Huristelimme rannikkoa pitkin Loviisan ja Kotkan suuntaan, ja yhtäkkiä oltiinkin poikettu Ruotsinpyhtäälle.

Onneksi oltiin! Olin kuullut, että se on kaunista seutua, mutta en tiennyt, että siellä on hieno ruukkialue ilmaisine pajanäyttelyineen ja lukuisine pikku putiikkeineen (joissa emme käyneet). Melkein kuin toinen Fiskars! Kuvat puhukoot puolestaan. :)
7 kommenttia:

 1. No ompas kivan näköistä! Mä jo ajattelin, että oletko Vammalassa kirjatapahtumassa, mutta olitkin eri suunnalla. Mä en ole koskaan käynyt tuolla Loviisassa päin, eikös siellä ole joku puutarhatapahtumakin tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, en ole koskaan käynyt Vammalan kirjatapahtumassa, mutta ehkä joskus... Loviisassa on ainakin (loppukesästä?) vanhojen talojen + pihojen päivä. Ihan tuossa Ruotsinpyhtään ruukkialueen vieressä oli Eija's garden, jossa olisin halunnut käydä, mutta en saanut telepaattisesti moottoripyörää kääntymään sinne, vaikka kuinka yritin. Siis tämä: http://www.eijasgarden.fi/index.php/fi/eijas-garden Haluaisin käydä tuolla joskus.

   Poista
 2. Mä haluan kanssa tuonne Eijas gardeniin! Mun veljen vaimo kävi siellä joskus ja olen toki Eijan kirjoja lukenut. Mutta en yhtään muistanut, että sekin paikka on tuolla suunnalla. Voihan juku, nyt iski hinku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Loviisassa on elokuussa näköjään Wanhat talot ja nyt heinäkuun alussa ruusutapahtuma. Harmi, kun ei osu yhtään matkan varrelle, en ole koskaan käynyt edes Kotkassa.

   Poista
 3. Eija's Gardeniin pitäisi ehdottomasti päästä joskus. Loviisassa käytiin viime kesänä, mutta Kotkassa mäkään en ole kai koskaan käynyt. Kummasti sitä urautuu liikkumaan tietyillä seuduilla, ja ylipäätään pitäisi harrastaa enemmän kotimaanmatkailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten harrastuksista on selvästi myös naisille iloa! Me nimittäin kävimme avomiehen kanssa tuolla vanhojen autojen näyttelyssä. En ollut koskaan käynyt edes siellä päin, joten oli ihana reissu. Alue on upea!

   Poista
  2. Marjis, siellä on kai nyt tulevanakin viikonloppuna autotapahtuma! Vetoa siihen, niin pääset taas Ruotsinpyhtäälle. ;)

   Alue on tosiaan upea ja samoin se rannikko sinne ajaessa. Jännää, miten monenlaista rantaa löytyykin!

   Poista