sunnuntai 19. elokuuta 2012

Aarteita ja alpakoita


Tämä sunnuntai on jo pitkällä, mutta vastaisuuden varalle: Metsänkylän navetta Hämeenlinnan seudulla on ihastuttava sunnuntairetkikohde. Kävimme siellä jokunen viikko sitten ohimennen, mutta joskus on päästävä ihan ajan kanssa. Myymälä - tai oikeastaan myymälät - oli niin ihana, etten voinut ostaa mitään, kun en osannut päättää, mitä haluaisin.


Kaikkea haluamaani en suinkaan olisi tarvinnutkaan. Odottelen yhä loistoideaa, jolla voisi perustella vanhojen ruosteisten patterien hankkimisen...


En ole "mummolatyylin" ylin ystävä etenkään näin kaupunkiolosuhteissa, mutta yksittäiset vanhat esineet ovat usein minusta piste iin päälle. Kaakelilaattapisteitä meiltä löytyy kyllä kotoa enemmänkin, mutta voisin kelpuuttaa lisää  - koristeeksi ja alustaksi.


Ja sitten alpakat. Miten sympaattisia! Olisin voinut pestautua saman tien alpakanhoitajaksi.

Alpakkajengi vaikutti aika uteliaalta. Heti kun pysähdyimme aitauksen viereen, muutama kenties makupalan haluinen tiedustelija saapui tapaamaan meitä. Kun tiedustelijat huomasivat, etteivät he saaneet edes silitystä, vaan olin vain kaivanut kameran esiin, he poistuivat. Ei sitten.

5 kommenttia:

 1. Tuo on hieno paikka! Alpakat ovat minunkin mielestäni tosi söpöjä, minä en kyllä ole noin lähelle uskaltautunut.

  VastaaPoista
 2. Alpakat on kyllä mainion näköisiä, varsinkin nuo vastakerityt kappaleet, hassuja antennipäitä!
  Hmm, nuo patterit ovat kieltämättä aika ihania. Ehkä voisin sittenkin laittaa lattialämmityksen lisäksi yhden tuollaisen tulevaan työhuoneeseen...
  (painuu piirtämään lämpimänvedenkiertosuunnitelmaa)

  VastaaPoista
 3. Ompas söpöset alpakat! Saattaisi kyllä pari Koratian pojua olla hiukan mustiksena, jos noille palvelijaksi alkaisit?
  Ihanan kamalat nuo patterit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tuolla täytyy käydä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Suosittelen paikkaa varauksetta: uutta ja vanhaa, eläimiä, kahvila (emme käyneet), upea miljöö, vaikka mitä! (Jopa kissa, mutta se ei suostunut seurustelemaan kanssani, vaikka yritin.)

  Haittapuolena on se, että kotiin tultua voi mennä tunti jos toinenkin omasta navetasta haaveillen ja mitä kummallisempia myynti-ilmoituksia tutkien!

  VastaaPoista