sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kasvihuoneunelmia ja laiskantsemppaavaa bloggaustaNaapurit ovat matkalla, ja me lupasimme huolehtia heidän kasvihuoneestaan. Kävin kastelemassa tomaatit, ja sen jälkeen olikin pakko palata niiden keskelle kamera kädessä. Saisipa tuollaisen itsekin. Ja saisipa kasvihuoneen ihanan tuoksun mukaan kuviin!

Naapurin tomaatit eivät ole ehkä maailman kauneimpia, mutta ne ovat ehdottomasti parhaimpia koskaan maistamiani tomaatteja.   


Luulen, että tämä kasvihuone on hankittu ensisijaisesti tomaattien, kurkun ja salaatin takia, mutta kasvaa siellä kaikkea muutakin houkuttelevaa...
Aah! Huomasin tekeväni puutarhasuunnitelmia ja odottavani jo ensi kevättä ja kesää...


Pirkko oli ystävällisesti muistanut minua Tsemppaava blogiystävä -tunnustuksella. Se ilahdutti, sillä tunnen olevani lähinnä laiska ja kehno blogiystävä tätä nykyä (kasvihuoneen ohella haaveilen elämästä, jolloin voisin olla aamusta iltaan huolettomasti vain omalla kasvihuoneella; olisi myös aina kesä tai ei ainakaan ikinä talvi). Kiitän kovasti ja laitan tunnustuksen eteenpäin Marjikselle ja Linnealle, joilla on kummallakin uudet blogit ja uudet (vanhat) talot. Haluan tsempata teitä remontin, puutarhan ja uuden blogin kanssa!

(äh, vähemmän tsemppaava nettiyhteytemme ei toimi, enkä saa lisättyä blogitunnuskuvaa juttuun: Marjis ja Linnea, jos laitatte tunnustuksen eteenpäin, hakekaa kuva Pirkon inspiroivasta, monipuolisesta Elämää ja elämyksiä -blogista!)


9 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta! Ei se määrä vaan laatu ;-)
  Ihanat pulleuteensa räjähtävät tomaatit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, luulen että tulen talven mittaan katsomaan noita kuvia ja imemään voimaa vain tomaattien väristä ja siitä ihanasta muistikuvasta, miltä nuo jättitomaatit maistuvat. :)

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta!

  Minunkun ajatuksissani kasvihuone olisi ihana. Itse kasvatetut tomaatit ovat maistuvampia, mutten niissä ole koskaan onnistunut. Äitini kasvattamista tiedän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, mä olen yrittänyt joskus kasvattaa ulkona tomaatteja, mutta tuli vain yksi pieni, kova, vihreä, kitkerä. Eli kasvihuone sen olla pitää!

   Poista
 3. Kiitos Jenni <3 Toivottavasti Leino alkaa heräillä syksyn mittaan, paljon juttuaiheita olisi ainakin.. Ihanat tomaatit naapurillanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Linnea! Ja toivottavasti Leino herää. :) Tiedä tunteen, jutunaiheita on vaikka kuinka, mutta ne eivät siirry aina blogiin asti. Ainakaan mulla.

   Poista
 4. Hih, sun nettiyhteys ei kyllä tunnustusta olisi saanut ;)
  Mahtavat tomaatit, tosi kivaa kun voi jo suunnitella tulevia kasvatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, nettiyhteys tarvitsisi rangaistuksen! Ja tuollaisia kun olisivat kaikki tomaatit, en muista söisikään. Ollaan silloin tällöin saatu naapurista maistiaisia ja se on aina oikea juhlahetki.

   Poista
 5. Kiitos Jenni! :) Ja mahtavia kuvia. Kasvihuone on ihana, mutta kauhean vaativa kasteluineen ja tuuletteluineen. Mutta SILTI sellainen olisi niin kiva. :D

  VastaaPoista