sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syksyn kaunein päivä


Jonkun vanhan sadun mukaan 7. lokakuuta on vuoden kaunein päivä. Tiedä häntä, mutta tänään oli ainakin yksi tämän syksyn kauneimmista päivistä. Sattuipa olemaan myös syntymäpäiväni. Mies antoi lahjaksi kamerajalustan ja lähti mukaan testailemaan sitä. Testikohteeksi valittiin syyskeltainen, tuulen tuivertama vaahtera. Kamera kiinnitettiin jalustaan, jalusta tökättiin heinikkoon ja sitten vaan räpsimään. Oli kivaa, kun oli molemmat kädet vapaina eikä tarvinnut pelätä kameran heilahtelua.


  


Kotiin tultiin metsän kautta, ja nämä kuvat on ikuistettu ilman jalustaa. En ole vieläkään perehtynyt kunnolla keväällä ostamani kameran säätöihin, mutta kovasti tekisi mieli kaikenlaisia lisävarusteita, kuten valovartta.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut täälläkin :) Meikä vietti vuoden kauneimman päivän työpaikalla, katselin kyllä välillä ulos että vettä riittää taivaalla.

  Aaah, kyllä sulla sitten on hyvä kamera! Huippukuvia. Otahan nyt siitä jalastakin kuvia, että näen minäkin. Haaveilen pitkästä putkesta, en tosin tiedä osaisinko käyttää.

  VastaaPoista
 2. Onnea Jenni!

  Kauniita kuvia ja kaunis oli päiväkin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä lahja ja kuvat, ja onnea! Vai vuoden kaunein päivä. Enpä tiedä, toisaalta ei tässä mitään vikaa ole, minusta lokakuu on yleensäkin kiva ja olisi ehkä täydellinen ellei sen perässä tulisi marraskuu ja kaikki ne muut karmeat kuukaudet putkeen.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia, hyvän lahjan mies hankkinut! Ja oli upea päivä!!

  VastaaPoista