sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hienostelemassa


Osallistumme juhliin, jotka järjestettiin viehättävässä ravintola Sunnissa Helsingin Senaatintorin laidalla. Yhden lounaan ja yhden juhla-aterian perusteella Sunn taitaa olla suosikkejani. Ruoka on hyvää, miljöö ihastuttava sekoitus vanhaa ja arvokasta sekä rentoa mutkattomuutta, henkilökunta mukavaa. En ole maailman suurin juhlien ystävä etenkään mitä niiden järjestämiseen tulee (vaikka juhlissa on useimmiten hauskaa, olen usein etukäteen pessimistinen), mutta nyt tuli melkein sellainen olo, että pitäisi järjestää juhlat vain siksi, että pääsisi taas kauniisti katettuun pöytään ja muutenkin hienostelemaan. Hmmm. Ainakin sitä voisi lähteä pois kotikeittiön ääreltä useammin kuin kerran, pari vuodessa. Ja kuviakin voisi ottaa muualla kuin kotipihalla!

Kuvat muuten latautuivat miten sattuu järjestyksessä, mutta fiilis välittynee silti.


Onnea ja kiitos juhlan järjestäjälle!


3 kommenttia:

 1. Nams ja slurps! Minuakin stressaa juhlien järjestäminen ihan hirveästi, tai pari ystävää on aina kiva kutsua mutta neljää isompi joukko aiheuttaa harmaita hiuksia. Hassua. Useimmiten ihmisillä kai kumminkin on juhlissa kivaa.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kuvia! Tuolla täytyy päästä käymään :) Kohta olisi tulollaan tunnustus sinulle Muistikirjassa (kunhan vaan saan linkit kopsattua).

  VastaaPoista
 3. Puiset viinilaatikot, nuo ihanuudet! Joskus Alkossa töissä ollessani sain muutaman laatikon itselle jemmattua, mutta hitsit, kun muuttojen myötä ne on tullut annettua eteenpäin.

  Ja juhlat, aina hyvä syy pukeutua kivasti ja nauttia hyvästä ruoasta on tervellut :)

  VastaaPoista