torstai 4. huhtikuuta 2013

Monibloggausta

Seuraa monibloggaus eli kuvia viime viikonlopulta.

Käpykuvaa ottaessani hihittelin, että ehkä vain tietynlaiset ihmiset tuovat kotiinsa oravan hauskasti muotoilemia käpyjä - toinen on varmasti oravan piippu - ja sitten vielä kuvaavat ne blogia varten. Tuollainen käpykokoelman alku meiltä nyt kuitenkin löytyy.


Kasvikuvia ottaessani iloitsin, että olen pitkästä aikaa innostunut ruoanlaitosta ja että kohta saa tuoreita yrttejä omalta pihaltakin. Jotta kaupan yrtit kestäisivät kauemmin, sommittelin kevätistutuksen krookuksien ja narsissien ohella myös timjamista ja rosmariinista. Lisäksi mullan alle tungettiin pari kevään maan alta kokonaan puskemaa kukkasipulia. Saa nähdä, mitä niistä nousee, jos nousee.
Pääsiäisenä löytyi uusi herkkuruoka. Teimme Glorian ruokakirjan (nro 6) ohjeen mukaan sinisimpukoita. Oli hyvin helppoa ja hyvin herkullista. Suosittelen! (Ja samaan aikaan ihmettelen, miksi simpukat ovat aina olleet minusta hankalan kuuloinen ruoka, ateria valmistui hyvin helposti ja nopeasti!)


2 kommenttia:

 1. Simpukat ovat ihania! Ja toisiaan, helppoja, kun askartelu jää syöjän tehtäväksi ;-)
  Ihana asetelma! Niin, onhan teillä kaikenlaisia yrttejä... mitä Cisun käsittelystä jää ehkä henkiinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, niin ovat! Otan simpukoita aina ravintolassa, jos niitä on tarjolla, mutta nyt tiedän, että niitä voi saada kotonakin. Aion saada usein.

   Cisun käsittelyltä ei jää yleensä kauheasti sisäyrttejä henkiin (tuo asetelma on tietenkin Cisusta tosi kiva ja kiinnostava...), mutta ulkona se ei sentään ole onnistunut rouskimaan kaikkea. Kissapupu.:)

   Poista