torstai 4. huhtikuuta 2013

Träskandan tammien alla


Löytyi uusi hieno retkikohde! Meiltä ei ole kovin montaa kilometriä Träskandan kartanolle, mutta vasta viime viikonloppuna tuli käytyä siellä rakennuksia, puutarhaa ja luonnonsuojelualuetta katsomassa. Mahtava paikka, jonne pitää palata heti lumien lähdettyä - ellei muuten, niin jo upeiden isojen tammien takia. Ja nämä kuvat pitää julkaista nyt ennen kuin lumet lähtevät ja kuvat alkavat näyttää auttamattoman talvisilta (toivottavasti se on jo huomenna!).

5 kommenttia:

 1. Toiveikasta ajattelua ;-) Träskändassa on muitakin upeita suuria puita, kuten valtava lehtikuusi päärakennuksen edustalla. Viime vuonna kävin siellä aivan kesäkuun alussa ja kielot tuoksuivat mahtavasti metsässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä, täällä kotinurkilla on tosi talvista. (Tänään töistä palatessa mies lausui dramaattisesti jäistä kotitietä körötellessään, että vain meidän ikitalvinen tie on hänen ja hänen moottoripyöränsä välissä, muualla kun kadut ovat jo aika hyvin sulia.)

   Joo, oli siellä monta muutakin hienoa puuta, mutta suuret tammet ovat aina kiehtoneet ja jättimäinen keisarin tammi oli sellainen, että sen alle olisi voinut jäädä asumaan ja vain tuijottamaan jättioksia ikuisiksi ajoiksi. Tai ehkä olisin mieluummin kuitenkin kiivennyt puun oksalle ikuisiksi ajoiksi...

   Poista
 2. Upeita kuvia! Tuolla en ole koskaan käynyt, pitäisi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, ehkä voidaan tehdä kesäretki? :)

   Poista
 3. Mielenkiintoisen näköinen paikka, täytyy laittaa korvantaakse.

  VastaaPoista