lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesän kukkia ja vieraita


Giffiä juhannusta! :) Olen ottanut viime aikoina niin monta kuvaa, etten voi tuoda niitä kaikkia yksittäin blogiin. Siispä väkersin Gif-esitykset juhannuksen parhaista paloista.

Viikolla etsiskelin erästä kuvaa vanhoista bloggauksistani ja törmäsin pari vuotta sitten keksimääni juhannustaikaan: juhannusyönä tulee kuvata (ainakin) seitsemän luonnonkasvia. Hiippailin Espoon keskuspuistossa ja sen laidalla olevalla hylätyllä tontilla eilen alkuillasta, ylägiffissä lopputulos. Voisin viettää kaiket päivät luonnossa samoillen ja luonnon kauneutta parhaani mukaan ikuistaen.

Tänä juhannuksena meillä on ollut vain eläinvieraita. Myönnettäköön, että kuvasarja Herra Fasaanista tuli otettua jo viime viikonloppuna, mutta sama esitys nähtiin eilenkin. Fasaani peilailee naapurin kasvihuoneen ikkunasta itseään, tulee meidän pihalle raparperinlehtien suojassa ja hiippailee ihmisten ohi.Nämä peurat tapasin eilen puolenyön aikaan. Naapuritontilla on muinaisen kasvihuoneen kehikko, ja peurat tykkäävät ruokailla ja nukkuakin sen keskellä. Eilen ne taisivat olla juhannushuumassa, kun eivät huomanneet, että ihminen ja kamera ovat parin metrin päässä. Ja vaikka huomasivatkin, niin ennen pakoonloikkimispäätöstä piti tuijottaa minua hetki. 


Hyvää juhannuksen jatkoa! Suomen kesä on maailman paras asia!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, vaikka nuo peurat aina herättävätkin ristiriitaisia tunteita ;-) Kesän valoisat yöt ovat parasta maailmassa, ja luonnonkukat.
  Hyvää ja vähäpeuratuhoista juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Ja upeat peurat. Mekin näimme eilen yhden Keskuspuiston tienoilla Hämeenlinnanväylän kohdalla, hienoja eläimiä.

  VastaaPoista
 3. Melko eläinpainotteista :)! Meillä on vietetty siivous- ja remonttipainotteista juhannusta, johon kuului myös urheilua, ei siis ollenkaan perinteistä mökki/sauna/makkara-settiä.

  VastaaPoista