torstai 25. heinäkuuta 2013

Juuri tänään


...vietin jo toista päivää putkeen koko päivän saunaa mustamaalaamassa, mutta ryömin onneksi ajoissa pois poterostani (saunajuttuja siis tulossa joskus tässä blogiinkin). Olin juuri nauttimassa miehen minulle ystävällisesti ostamaa saunanmaalauspalkkiosiideriä, kun huomasin, että naapuritontilla on täydellinen helleillan valo. Siideri jäi kesken ja varvastossut vaihtuivat pikavauhtia lenkkareihin, kun juoksin ottamaan kesäistäkin kesäisempiä kuvia. 


...kastelin naapurin kasvihuoneen kasvit ja kuten aina, kun olemme kasvihuonevahteina, nautin kasvien tuoksusta ja vähän kadehdinkin tuota vehreää minimaailmaa. Kastelupalkkioksi otin omin luvin muutaman kuvan.


...kuvasin myös kyyhkyparia. Ei muuta asiaa, mutta ei kai muuta tarvitakaan, kauniissa kesäpäivässä on kaikki. Huomenna jatkan taas remonttihommia ja yritän ottaa vieläkin enemmän valokuvia. Kolme lomapäivää jäljellä: minne heinäkuu hujahti?

4 kommenttia:

 1. Huoh, mulla myös työt kutsuu maanantaina ja meinaa jo hengitys salpaantua. Aika on mennyt ihan liian nopeesti.
  Ihanat helleiltakuvat sulla :) Tsemppiä supimiseen!

  VastaaPoista
 2. Yritetään vaan ajatella, että tää viikonloppu on piiiiitkä ja ensi kesä on ihan pian, tai ensi kevät jo ainakin. ;)
  Kiitos supimistsemppauksesta! Sauna on nyt käsitelty kahteen kertaan ja vieläkin riittää viimeisteltävää. Lisäksi, kuten yleensä käy, projekti vähän laajeni ja nyt pitääkin hankkia uusi kiauskin ym. Ja toki mm. löylykauhan kahva on pitänyt sävyttää saunan uuden sävyn mukaiseksi, kuka nyt käyttäisi väärän sävyistä kauhaa (etenkään kun emme ikinä heitä löylyä).

  VastaaPoista
 3. Todellakin, minne tämä heinäkuu on hävinnyt? Huoh.. Saunan mustaksi maalaaminen on hauskaa, meillä on kotipaikallani sisältä musta sauna. Siellä on jotenkin mukavan pesämainen tunnelma kylpiessä. Punainen chili on ihanan herkullisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja anteeksi hidas vastaaminen! Juuri sellaista kotikolo- tai pesämäistä saunaa tavoittelemmekin, ja onneksi siitä tuntuu tulevankin aika mukava paikka. Edelleenkään ei ole kiuasta, mutta muuten melkein kaikki onkin jo valmiina, ja kiuaskin periaatetasolla valittu.

   Tulenkin nyt käymään sinun blogissasi. :)

   Poista