sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Saariston asukkaatOlipa hieno ja kiinnostava kevätviikonloppu saaristossa! Kuvasin paljon mökkiä, mökkipuutarhaa ja kasveja, mutta niistä toisella kertaa; tässä ensimmäisinä mökkiterveisinä eläinkuvia (jotka saa klikkaamalla suuremmaksi). Kurkien ja kauriin lisäksi nähtiin mm. laulujoutsenia, haikaroita sekä kyykäärme. Harmillista, että viikonloppu meni niin nopeasti, mutta ainakin kurjet olivat varmasti vain tyytyväisiä, kun saivat jäädä omaan rauhaansa. 

Nyt alan selvittää, millaisia siemeniä mökkitontin rantaniitylle voisi kylvää... Aivan kuin oma piha ei riittäisi, kun pitää sekaantua vielä toistenkin tontteihin!

1 kommentti:

  1. Mulla on haaveissa jauhoesikko, se olisi lounaisen saariston tulvaniittyjen kasvi. Sopisi omallekin kostealle niitylleni, vaikka se ei suoranaisesti tulvikaan. Toissa vuonna jauhoesikkoa myytiin Muhevaisessa, mutta viime kesänä en löytänyt, ehkä olin liian myöhään liikkeellä.
    Voi hitsi, tuo näyttäisi olevan metsäkauris. Ne syövät KAIKEN! Tänä vuonna mulla on ekaa kertaa hyasinttejakin syöty, ja narsisseja, ja tosiaan ne lumikellot menivät kauriiden suihin.

    VastaaPoista