torstai 1. toukokuuta 2014

Vappukukkia


Tänä vappuna minua on villinnyt eniten jatkuva tarkkailu, tuleeko vettä vai ei. Aamulla kiersin kännykän kanssa pihamaata, tarkkailin sadetilannetta ja dokumentoin samalla kaikki talon lähistön silmut, nuput ja kukat. Niitä oli hämmästyttävän paljon, ja mikä parasta, nyt ne ovat jo pari tuntia saaneet olla sateessa - pitkästä aikaa.

Tulevina viikkoina pihallemme saapuu monta uutta taimea. Tässä pieni kurkistus, miltä eräällä uudella istutusalueella näyttää nyt. Eipä vielä juuri miltään, mutta elättelen toivoa, että kasveista, kivistä ja sammaloituneista oksista tulee kaunis ja tarinamainen kokonaisuus. 


Nämä kuvat on kaapattu Instagram-tililtäni, jonka olen tainnut aiemminkin mainita. Olen yhtäkkiä keksinyt, että sinne on kiva tallentaa kännykän kanssa liikkuessani tekemiäni havaintoja (oikea kamera on harvemmin mukana, ja vielä harvemmin saan siirrettyä siitä kuvia koneelle; oikeastaan en edes edelleenkään saisi käyttää konetta yhtään ylimääräistä selkävikani takia), mutta sitä en ole vielä keksinyt, miten nuo kuvat saisi linkitettyä suoraan blogiin. Lumia-puhelin ei anna myöskään lisätä kuvia puhelimesta blogiin. Se on harmi, sillä lisäämismahdollisuus lisäisi bloggailumahdollisuuksiakin. 

Lopetan teknisen jupinan ja toivotan kaikille ihanaa toukokuuta!

5 kommenttia:

 1. Uusi istutus näyttää erittäin lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Toivon, että sen kehitys jatkuu samanmoisena. Suunnitelma on kyllä hyvä, mutten ole aivan vakuuttunut toteuttajan eli itseni taidoista...

   Poista
 2. Kauniit vappukukat teillä, meillä ei vielä punaista juuri näy mutta keltaista sentään jo. Uusi istutus vaikuttaa harmoniselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linnea! Meillä on kyllä hämmästyttävä määrä kukkia, ihan yhtäkkiä. Nyt on tosin niin viileää, että uusia kukkia ei varmaankaan tule hetkeen.Toisaalta hyväkin, niin kevät hujahda hetkessä...

   Poista
 3. Onpa teillä paljon kukkia! Kirjopikarililjakin! Istutusalue näyttää hienolta. Kiva nähdä mitä siitä tulee :)

  VastaaPoista